BULDOEXCAVATOR – UTILAJ UNIVERSAL

BULDOEXCAVATOR – UTILAJ UNIVERSAL

Pentru a facilita munca umana, anual, o mulțime de uzine produc o cantitate imensa de utilaje de construcții. Printre acestea se numără si buldoexcavatorul care a devenit un adevărat avantaj pentru sute de mii de întreprinderi.

Aceste utilaje de construcții terasiere sunt produse la scara larga de marii producători de utilaje din lume, prin urmare, in tara noastră, gama modelelor de buldoexcavatoare este reprezentata de un sortiment larg de producție europeana, chineza și asiatica.
Pentru prima data s-a încercat combinarea unui excavator cu un încărcător la mijlocul secolului XX in Statele Unite ale Americii. Renumita companie Case a dat naștere primului prototip de tractor cu roti, cu excavator in spate si încărcător in fața.

Buldoexcavatorul este un utilaj universal, care se distinge prin multifuncționalitate, rapiditate, practicitate și ușurința in utilizare. Acest utilaj este echipat cu mai multe tipuri de cupe: cea din spate este destinata excavării si săpatului de șanțuri si gropi de fundație, iar cea din fața cu o capacitate de ridicare mare, este utilizata pentru operațiunile de încărcare – descărcare.

Buldoexcavatorul este de neînlocuit in locurile in care procesul de lucru este extrem de complicat. Datorita dimensiunilor sale relativ mici, acest utilaj este utilizat cu succes pe teritorii cu suprafețe mici.

Domeniile De Aplicare A Buldoexcavatoarelor

Buldoexcavatoarele sunt extrem de solicitate in procesul de îndepărtare a zăpezii și a resturilor, in construcția de case și drumuri, pentru operațiuni de încărcare – descărcare și in domeniul agricol. Acest utilaj combina diverse funcții intr-un mod uimitor. Specialiștii din domeniu au numit acest utilaj universal un fenomen al ingineriei moderne, deoarece este unul dintre puținele utilaje care combina cu succes cel puțin doua mecanisme populare: un excavator și un încărcător. Buldoexcavatorul poate sapa puțuri adânci, șanțuri lungi și uniforme pentru așezarea țevilor, poate încărca materiale grele și se poate deplasa rapid dintr-un loc in altul. Datorita manevrabilității sale, acest tip de utilaj este capabil sa efectueze toate lucrările necesare fără a atinge nimic in jurul sau.

Multifuncționalitatea evidenta a oferit buldoexcavatorului o popularitate și o cerere imensa in multe țari din întreaga lume. Astăzi  buldoexcavatorul se vinde mai bine decât orice alt utilaj de construcții. In condițiile urbane contemporane, când accesul pe șantierele de construcții sunt dificile, uneori e posibil sa se utilizeze numai utilaje multifuncționale care nu ocupa mult spațiu și care pot face fata tuturor sarcinilor.

Buldoexcavatoarele si-au câștigat pe drept reputația asistentului de încredere in procesul efectuării tuturor lucrărilor de reparații la conductele de apa, sistemele de încălzire, gazificare si in alte domenii importante.

Buldoexcavatorul va rămâne si pe viitor un favorit printre alte utilaje de construcții, deoarece lucrările de reparații și construcții se desfășoară permanent si mulți au nevoie de funcția de descărcare – încărcare a acestui utilaj. Așadar, cererea de buldoexcavatoare va creste.

Mulți producători oferă cumpărătorilor de buldoexcavatoare posibilitatea sa completeze utilajul cu diverse atașamente precum ciocane hidraulice, perii de asfalt, lame de zăpadă, tocător de vegetație si multe altele care măresc funcționalitatea utilajului.

Unul dintre factori in popularitatea buldoexcavatoarelor este echiparea utilajului cu roti late, ceea ce reduce presiunea asupra solului. Datorita roților late utilajul de construcții este manevrabil si ușor de deplasat pe șantier.

Companii De Top In Producția Și Furnizarea De Buldoexcavatoare.

Cumpărătorii din tara noastră sunt familiarizați cu mărci de buldoexcavatoare precum Hitachi, Komatsu, Caterpillar, Volvo, JCB, Bobcat, Case, Daewoo, Doosan, Hanomag, Hidromek, Hyundai, John Deere, New Holland, Komatsu Hidromek, Fiat-Hitachi, Kobelco, Kubota, Liebherr, O&K, Samsung, Sany, Yanmar, Atlas, Terex, ABG, Titan, Wirtgen, Hamm, Ammann, Bomag, Vogele, Bitelli, Demag, etc. Pe lângă producătorii din Europa și America, pe piața moderna a utilajelor grele pentru construcții  puteți găsi adesea utilaje de calitate buna fabricate in China – „LiuGong”, „Thangling Foton”, „XCMG”. Utilajele din China atrag in primul rând prin politica sa loiala de prețuri și funcționalitatea ridicata.

Liderii pieței mondiale a utilajelor de construcții sunt totuși – „JCB” și „TEREX”. Este suficient sa spunem ca numărul de buldoexcavatoare produse si vândute de acești uriași este de doua ori mai mare decât al tuturor celorlalți producători existenți. In acest sens nu exista nicio îndoială cu privire la calitatea buldoexcavatoarelor de la acești producători.

Avantajele Buldoexcavatoarelor

Acest utilaj de construcții este un mecanism universal care își poate găsi aplicația pe orice șantier. Funcțiile sale principale sunt diferite tipuri de lucrări de excavare.

Postari recente

Facebook
Twitter
LinkedIn

Draga utilizator, ai un parc de utilaje sau doar unul singur?
Nu contează, creaza-ti un cont si introdu datele pentru fiecare utilaj si poti solicita oferta pentru fiecare dintr-un singur click!

CERE O OFERTA

Nu vom face publice datele dvs de contact. Campurile marcate cu * sunt obligatorii